Residentie Hof van Cortenbach


Appartementen in ontwikkeling.

Residentie Hof van Cortenbach

Mechelen

TE KOOP

Weldra meer informatie

Naast het Hof van Cortenbach komen 23 nieuwbouwappartementen, verdeeld over twee aparte gebouwen (3A en 3B). Op de benedenverdiepingen is er ruimte voor winkels. De appartementen variëren in grootte van 1 tot 3 slaapkamers en hebben een eigen terras, tuin of gemeenschappelijke tuin. Ondertussen is de ondergrondse parking uitgevoerd en zijn de opbouwwerken voor de twee gebouwen in uitvoering.

Ondertussen wordt er ook ingezet op de vernieuwing van een aantal panden die grenzen aan het Cortenbachplein. Zo wordt het voormalige magazijn aan Korenmarkt 27 (3C) een nieuwbouw met handelsgelijkvloers en drie appartementen. Via de poort ernaast, aan Den Breckpot, kunnen bewoners en bezoekers naar het Cortenbachplein.

Ook Korenmarkt 15 ondergaat een metamorfose. De magazijnen achteraan (3D) zijn gesloopt om plaats te maken voor een nieuw gebouw met drie tweeslaapkamerappartementen gericht naar het Cortenbachplein. Het hoofdgebouw aan de Korenmarkt (3E) krijgt een grondige renovatie. In de Onze-Lieve-Vrouwestraat nummer 8 (3F op het plan) opent een nieuwe handelsruimte. De woning erboven wordt later gerenoveerd. Voor de verbouwing van de Onze-Lieve-Vrouwestraat 26 (3G) en 36-38 (3H) worden momenteel de ontwerpplannen voor een handelsgelijkvloers, appartementen en studentenkamers opgemaakt.

Download alvast de introductiebrochure over woonproject Cortenbach.

Bron: intruductiebrochure  Cortenbach Stadsbestuur Mechelen

Fotogalerij


Locatie